Quick scan voor advocaten & mediators

Heb jij het gevoel dat je niet precies weet wat nu écht werkt voor het creëren van zichtbaarheid en aantrekken van klanten? En weet jij eigenlijk wel of de content van jouw website en social media aanslaat bij jouw doelgroep?

Wanneer je dit niet precies weet, loop je het risico dat je veel tijd kwijt bent aan de marketing van je kantoor en dat het niets oplevert. Zonde!

Dorien over schouder kijkend
Exact weten wat jij moet doen aan de marketing van jouw kantoor

Laat een marketing quick scan uitvoeren van jouw bedrijf

Zodat jij exact weet wat jij specifiek voor jouw bedrijf nu kunt doen voor meer zichtbaarheid en klanten van jouw kantoor.

Wat levert het op?

De quick scan geeft jou helder overzicht in de belangrijkste marketing kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden voor jouw kantoor zodat je weet waar jouw belangrijkste focus ligt.

Dorien Tendijk-4211 Header Over Marketing Pepper

Dit maakt de marketing quick scan voor jouw kantoor inzichtelijk

Positionering

Wat de (marketing) speerpunten zijn specifiek voor jouw kantoor waarop je moet focussen zodat wat je doet resultaat oplevert. En wat jij kunt doen aan jouw positionering zodat je opvalt tussen jouw concullegae.

Website

Jouw website moet opvallen en direct duidelijk maken waarvoor een klant bij jouw kantoor moet zijn. Je krijgt inzicht in of jouw website een boodschap heeft die jouw klanten aanspreekt zodat ze contact met je opnemen.

Social media

Je krijgt inzicht in of jouw social media jouw klanten raakt zodat je top of mind bent. Ook leer je wat jouw LinkedIn profiel nodig heeft om beter gevonden te worden en op te vallen.

Zij gingen je voor

"Samen met Dorien hebben wij een marketingplan en strategie ontwikkeld voor ons kantoor om onze zichtbaarheid te vergroten. Ik hoor van veel mensen dat we nu meer zichtbaar zijn geworden."

Bernice Nonnekes
Bernice Nonnekes Advocaat & partner Hendrikx Advocaten

“Dorien is inhoudelijk deskundig en overtuigend en heeft ons helpen inzien waar we  als niche kantoor onderscheidend in zijn en hoe we dat beter kunnen uitdragen." 

Oscar Brommer
Oscar Brommer Advocaat & eigenaar Ortelius Business Law

"Door drukte was marketing te vaak een sluitpost. Gelukkig vonden we Dorien, die ons hierbij uitstekend ondersteunt."

Nanda Ruyters
Nanda Ruyters Advocaat & partner Bright Advocaten

"Dorien is als geen ander in staat om stapsgewijs, maar gedecideerd op jacht te gaan naar jouw focus."

Peter van Wijmen
Peter van Wijmen Jurist & eigenaar Van Wijmen Legal

"Door Dorien weet ik hoe ik social media kan inzetten voor mijn bedrijf op een manier die bij mij past en persoonlijk is."

Micheline Don
Micheline Don Advocaat & partner Parker Advocaten

De investering

De quick scan kost € 297,- exclusief btw.

Je ontvangt hiervoor concrete aanbevelingen wat jij nu kunt doen aan de marketing van jouw kantoor zodat wat je doet werkt en resultaat oplevert. We bespreken de aanbevelingen persoonlijk in een online 1-op-1 gesprek van 45 minuten.