Ontdek Jouw Concurrentievoordeel: Differentiatie, Positionering en Communicatieboodschap

 In

Ontdek Jouw Concurrentievoordeel: Differentiatie, Positionering en Communicatieboodschap

stand-out-crowd

Voor wie?

Ondernemende eigenaren en marketeers van kleine en middelgrote advocaten-, mediators- en accountantskantoren.

Inhoud

De meeste advocaten, mediators en accountants onderscheiden zich nog niet van hun concurrenten. Geen onderscheidend vermogen betekent dat je op prijs wordt geselecteerd. Hoe creëer je met jouw bedrijf toegevoegde waarde waarmee je het verschil maakt? Wat zijn jouw onderscheidende elementen en hoe herken je ze? Hoe zorg je dat je een aansprekende boodschap hebt die bij jou past waardoor prospects voor jou kiezen? Na deze workshop heb je antwoorden op onder andere deze vragen.

Je leert en kunt toepassen

  • Hoe je de onderscheidende elementen van jouw bedrijf ontdekt, zodat je kopers een reden kan geven om jou uit de menigte te selecteren en voor jou te kiezen.
  • Hoe je jouw belangrijkste doelgroep identificeert waardoor je focus aanbrengt en jouw omzet verhoogt.
  • Hoe je een effectieve positioneringsstatement schrijft die bij jou past en precies weergeeft waar jij in de markt past.
  • Hoe je jouw communicatieboodschap ontwikkelt die belangrijke bezwaren wegneemt en prospects overtuigt om jouw diensten te kopen.

Live Workshops: Neem de Volgende Stap

Wij maken onze live workshops op maat voor jou. Wij kunnen ze op jouw kantoor houden of virtueel uitvoeren door middel van live video. En we kunnen onze workshops zo ontwerpen dat ze precies in jouw schema passen - van een twee uur durend overzicht tot een twee-daagse bootcamp. Enkele populaire opties zijn:

  • 2 uur sessie: € 750
  • Halve dag sessie: € 1.500
  • Hele dag sessie: € 3.000
  • Meerdere dagen sessies: neem contact met ons op

Plan jouw workshop vandaag

Om een live workshop te plannen of om meer informatie te ontvangen, vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.


Datum 1
Datum 2
Datum 3


Jouw workshop wordt gepland op een wederzijds passende dag en tijd. Voel je vrij om twee of drie data in het bovenstaande formulier voor te stellen of bel ons voor overleg.