Wat je moet doen om jouw klant te raken en overtuigen

Dorien_Tendijck | header contact

Wat je moet doen om jouw klant te raken en overtuigen

Dorien_Tendijck | header contact

Overtuig jij jouw klanten of prospects met beloftes, jouw ervaring en kwaliteit en voorbeelden van tevreden klanten? Ik zie en lees niet anders maar…DAT IS PASSÉ.

Om te verkopen heb je sociale bewijslast nodig. 92% van de klanten checkt online reviews voordat zij een aankoop doen, bleek uit onderzoek van OpenCompanies.

Zijn er online geen reviews over je te vinden, mis je dus de kans dat mensen met jou in zee willen gaan.

Hier ligt voor jou een kans in de vorm van CASE STUDIES: je klanten aan het woord laten over de oplossing die jij aanreikte voor hun probleem. Maar dan wel geregisseerd, zodat jij de controle hebt op de vorm en inhoud.

Wat maakt een case study nou zo’n krachtige tool? Het brengt je propositie tot leven en dichter bij huis. Je doelgroep krijgt immers een beeld van wat jouw dienst heeft gedaan voor een echt mens of bedrijf. Klanten kunnen zich herkennen in het probleem waarvoor jij een oplossing biedt. Ze worden geraakt omdat ze eenzelfde succesverhaal voor zichzelf willen, en krijgen geloof in jou als leverancier. Dat creëert betrokkenheid.

Een overtuigende case ONDERSCHEIDT jouw organisatie van de concurrent, VERBETERT je imago en schept vertrouwen in je propositie.

De grootste investering is de tijd die je erin steekt. Denk aan het selecteren van de juiste klant, het gesprek voorbereiden en voeren, schrijven, afstemming zoeken. Daarna kun je het zo duur maken als je wilt. Een foto op locatie of een video? Prachtig! Maar je bereikt al heel veel met een aansprekende tekst en een fotootje van je klant.

Marketing-pepper-afspraak-plannen

Zullen we samen een afspraak inplannen?

Wil je weten of ik de juiste marketeer ben?

Tijdens het kennismakingsgesprek brainstormen we 1-op-1 online of telefonisch over de marketingvraagstukken waarvoor jij een adequate oplossing zoekt. De sessie levert je nieuwe inzichten, vruchtbare ideeën en een praktisch toepasbaar stappenplan (inclusief instructies) om doelgericht resultaten te boeken. Waar wacht je nog op?