Wees overal waar de klant jou zoekt

Dorien Tendijck in gesprek

Wees overal waar de klant jou zoekt

Dorien Tendijck in gesprek

De hedendaagse consument heeft meerdere platforms en methodes in de zoektocht naar een advocaat, notaris of accountant. Het is dus niet altijd eenvoudig het pad te voorspellen dat zij nemen.

Ze kunnen hun mobiele devices gebruiken, reviews op jouw website bekijken (ik weet, advocaten, notarissen en accountants plaatsen over het algemeen nog erg weinig reviews op hun site terwijl zoeken naar een advocaat en evalueren vaak 1 proces zijn) of helemaal niet op jouw website terechtkomen en naar social media gaan of een online vergelijkingsplatform. Het beste wat je kunt doen is jouw firma positioneren op de diverse kanalen om zo 3 dingen te bereiken: • Creëeren van een zeer hoge online zichtbaarheid
• Zorgen dat klanten jou kunnen vinden op de manier die zij prettig vinden
• Verhogen van de kans dat relevante klanten contact met jou opnemen

Marketing-pepper-afspraak-plannen

Zullen we samen een afspraak inplannen?

Wil je weten of ik de juiste marketeer ben?

Tijdens het kennismakingsgesprek brainstormen we 1-op-1 online of telefonisch over de marketingvraagstukken waarvoor jij een adequate oplossing zoekt. De sessie levert je nieuwe inzichten, vruchtbare ideeën en een praktisch toepasbaar stappenplan (inclusief instructies) om doelgericht resultaten te boeken. Waar wacht je nog op?