Krachtige zichtbaarheid voor advocaten & mediators

Zodat je opvalt tussen alle andere kantoren met dezelfde specialisatie

Dorien Tendijk
Relevant worden voor jouw doelgroep

Word de go-to autoriteit in jouw vakgebied

De meeste advocaten en mediationkantoren zijn opgericht door juristen. Zij hebben het vak marketing niet geleerd en weten dus niet goed hoe ze zichtbaar(der) kunnen worden. Hoe maak je nu content die relevant is voor jouw doelgroep zodat het wordt gelezen? En hoe kun je jouw netwerk uitbreiden?

Wat biedt Marketing Pepper?

Marketing Pepper weet als geen ander wat nodig is om structureel zichtbaar(der) te worden als juridisch expert met relevante content op een manier die écht werkt en jou niet al teveel tijd kost.

Wat levert het op?

Wat levert het op als je zichtbaar bent? Je wordt gezien als de go-to-authority in jouw branche, ontvangt meer uitnodigingen om als spreker op te treden, krijgt meer aandacht van de pers en meer bekendheid en klanten.

Marketing pepper

Hoe zorgt Marketing Pepper samen met jou voor structurele zichtbaarheid?

We ontwikkelen een social media plan dat staat als een huis waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert hoe je moet schrijven zodat het jouw prospects raakt en hoe je jouw netwerk uitbreidt. Dit alles zodat je structureel zichtbaar bent, klanten aanspreekt en jouw netwerk vergroot.

Social media

Je leert hoe je social media kunt inzetten zodat het oplevert en niet al te veel tijd kost. En op een manier zodat je structureel aanwezig bent.

  • Strategie
  • Social media plan
  • Social media kalender

Schrijven & bloggen

Je leert teksten schrijven die aansprekend zijn en jouw klanten raken. En hoe je berichten voor social media opstelt die worden gelezen.

  • Onderwerpen
  • Copywriting
  • Aansprekende teksten

Netwerken & acquisitie

Je leert hoe kun je jouw netwerk (online) uitbreidt en relaties bouwt op een manier die bij jou past, zonder dat het te veel moeite kost.

  • Uitbreiden netwerk
  • Kwaliteit versus kwantiteit
  • Bouwen aan relaties

Zij gingen je voor

"Samen met Dorien hebben wij een marketingplan en strategie ontwikkeld voor ons kantoor om onze zichtbaarheid te vergroten. Ik hoor van veel mensen dat we nu meer zichtbaar zijn geworden."

Bernice Nonnekes
Bernice Nonnekes Advocaat & partner Hendrikx Advocaten

“Dorien is inhoudelijk deskundig en overtuigend en heeft ons helpen inzien waar we  als niche kantoor onderscheidend in zijn en hoe we dat beter kunnen uitdragen." 

Oscar Brommer
Oscar Brommer Advocaat & eigenaar Ortelius Business Law

"Door drukte was marketing te vaak een sluitpost. Gelukkig vonden we Dorien, die ons hierbij uitstekend ondersteunt."

Nanda Ruyters
Nanda Ruyters Advocaat & partner Bright Advocaten

"Dorien is als geen ander in staat om stapsgewijs, maar gedecideerd op jacht te gaan naar jouw focus."

Peter van Wijmen
Peter van Wijmen Jurist & eigenaar Van Wijmen Legal

"Door Dorien weet ik hoe ik social media kan inzetten voor mijn bedrijf op een manier die bij mij past en persoonlijk is."

Micheline Don
Micheline Don Advocaat & partner Parker Advocaten

Wil je weten of ik de juiste marketeer ben?

Boek een kennismakingsgesprek. In dit gesprek brainstormen we 1-op-1 online of telefonisch over de marketingvraagstukken waarvoor jij een adequate oplossing zoekt. De sessie levert je nieuwe inzichten, vruchtbare ideeën en een praktisch toepasbaar stappenplan om doelgericht resultaten te boeken. Waar wacht je nog op?